İlk Adım Anaokulu
SAHİL MAH.ORDU EVİ CAD. NO1 TATVANMERKEZ / BİTLİS

VİZYON

Vizyonumuz, öğrencilerimizi bulunduğumuz çağa göre değil, yaşayacakları çağa göre yetiştirmek, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen, teknoloji çağına ayak uydurabilen fertler haline getirmektir. Ayrıca yaptığı çalışmalarla diğer okul öncesi eğitim kurumlarına örnek olan, işbirlikçi anlayışıyla da diğer benzer kurumların gelişmelerine de katkı sağlayan bir kurum olabilmektir. Yenilikçi ve sıra dışı öğretim anlayışı ile okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini tüm toplumda fark ettirebilmektir

MİSYON

Misyonumuz, sevgi ve şefkat dolu bir ortam içerisinde, öğrencilerimizin sosyal-duygusal, bilişsel, dil, psikomotor ve özbakım becerilerini en iyi şekilde kullanmalarını sağlayarak, onları hayata hazırlamaktır. Onları hayata hazırlarken çağın gereklilikleri ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek bir yandan çağı yakalamak, bir yandan da disiplinler arası çalışmalardan yararlanarak, onlara sistematik ve alternatif düşünme, problem çözebilme, olaylar arasındaki ilişkileri görebilme, yaratıcı ve eleştirel düşünme, işbirlikçi çalışma gibi 21. Yüzyıl becerilerini erken yaşta kazandırmaktır.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

DERS BAŞLAMA SAATİ:08:00 YARIM GÜN ÇIKIŞ SAATİ:13:00

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 27 KM´DİR.

TATVAN MERKEZ